| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 3 db				
		paradicsom  | 
					22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 1 db zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 | 
| 10 dkg erdei gomba | 41 | 5.7 | 0.4 | 3.8 | 6 | 0 | 
| 20 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 fej édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 szál				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 1/2 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 1 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||