| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 db banán | 105 | 1.3 | 0.1 | 24.2 | 2 | 0 |
| 1 db őszibarack | 41 | 0.7 | 0.1 | 9 | 1.7 | 0 |
| 1 db körte | 53 | 0.4 | 0.3 | 12 | 2.8 | 0 |
| 1 db kiwi | 61 | 1 | 0.6 | 11.3 | 3.9 | 0 |
| 1 maréknyi meggy | 56 | 0.8 | 0.5 | 11 | 1 | 0 |
| 1 maréknyi málna | 35 | 1.2 | 0.3 | 5.4 | 4.7 | 0 |
| 1/2 dl Cointreau | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 |
| 2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A meggyet kimagozzuk és a többi gyümölcsöt meghámozva feldaraboljuk. A likőrt, a mézet és a lime kicsavart levét elkeverjük, majd a gyümölcsdarabokkal összeforgatjuk. Tálalás előtt hűtsük be, néhányszor óvatosan keverjük át, hogy a gyümölcsöket jól átjárja a zamatos lé.