Kolbászkrém (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Albi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Hentesárukból Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Uzsonna, Buli, Reggeli, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Tojás, Zöldség, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
Lehetőleg friss, puha kolbászt válasszunk. A kolbász bőrét húzzuk le és a hagymával és a keményre főtt tojásokkal daráljuk le. A puha vajjal és a tejföllel keverjük habosra, Lehűtve, pirítóssal tálaljuk, de kenhetjük zsömlébe, kiflibe tízórainak vagy tölthetjük zöldpaprikába, melyet kifagyasztás után vékony karikára vágunk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||