Füstölt lazacos fasírt (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Rozi A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Hústalan feltétek Cimkék: Húsételek, Halak és hidegvérűek, Uzsonna, Reggeli, Főétel mellé, Meleg nyári napokra, Hideg téli napokra, Buli, Karácsony, Böjt, Bundázott , Hirtelen sült, Sós, Meleg, Halak, Tojás, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A lazacot apró darabokra vágjuk, a szálkáit kiszedjük, majd a vízbe beáztatott, kicsavart kenyérrel, a tojással és a fűszerekkel összegyúrjuk. Lapos pogácsává formázzuk, majd a zsemlemorzsába forgatva, lepényekké alakítva, a forró olajba téve pirosra sütjük. Burgonyapürével, tartárral kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||