Mustáros zúzatokány (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Belsőségekből Cimkék: Húsételek, Reggeli, Főétel, Párolt, Bogrács, Sós, Meleg, Húsfélék, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
Az apróra vágott vöröshagymát forró olajon megfonnyasztom, majd a gondosan megtisztított és feldarabolt zúzát rádobva, megpirítom. Megfűszerezem a borssal, a majorannával, felöntöm egy kevés vízzel és belekeverem a mustárt, a zúzott fokhagymát. Mindig csak kevés vizet aláöntve, puhára párolom. Tálalás előtt belekeverem a tejfölt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||