Tagliolini Bresaola della Valtellinával (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: www.gastronomiapomodoro.com A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt tészták Cimkék: Tészták, Főétel, Hétköznapi vacsora, Főtt, Párolt, Sós, Meleg, Tésztafélék, Zöldség, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
Főzzük meg a tagliolinit. Közben, egy magasabb oldalú serpenyőben pirítsuk meg, a nagyobbra vágott, trevisói vagy rucola salátát. Adjuk hozzá a Bresaola csíkokat és a tejszínt. Addig kevergessük egy fakanállal, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget, majd öntsük hozzá a megfőtt, lecsöpögtetett tagliolinit. Grana sajttal és ízlés szerint egy kis őrölt szerecsendióval tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||