Rumos golyók (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 25 perc A recept forrása: Albi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Édességek Cimkék: Édességek, Desszert, Kártyaparti , Buli, Advent, Karácsony, Szilveszter, Farsang, Húsvét, Töltött, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Édes, Hideg, Koleszban főztük Hozzávalók 4 személyre:
A mazsolát ledaráljuk, majd a felmelegített rummal leöntjük és fél órát állni hagyjuk. A lehűtött csokoládét lereszeljük és a puha vajjal, cukorral, vaníliával elkeverjük, beleforgatjuk a mazsolát a levével együtt. diónyi golyókká formáljuk és mindegyik közepébe egy rumos meggyet teszünk. A tortadarába forgatjuk és behűtjük. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||