Medvehagymás-sajtos tészta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Gizi néni A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt tészták Cimkék: Tészták, Főétel, Hétköznapi vacsora, Böjt, Párolt, Főtt, Sós, Meleg, Zöldség, Tejtermékek, Tésztafélék, Kímélő, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A tésztát előírás szerint megfőzzük. Amíg készül, a vajat felhevítjük és a finomra vagdalt medvehagymát megfonnyasztjuk rajta. Meghintjük a liszttel, rányomjuk a sajtot, beleöntjük a tejszínt. Összeforraljuk, közben sózzuk, borsozzuk. Átkeverjük, az időközben elkészült, tésztával és frissiben tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||