Vadpástétom fűszerkeverék (Hajókonyha recept)
Elkészítési idő: 5 perc
Munkaidő: 5 perc
A recept forrása: Gixer
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:
Fűszerkeverékek, ízesítők
Cimkék: Fűszerkeverékek, Sütés nélkül, Főzés nélkül
Hozzávalók
4 személyre:
|
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál
kakukkfű |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 teáskanál
bors |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 teáskanál
gyömbérpor |
0 |
? |
? |
? |
? |
? |
5 szem
szegfűszeg |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 kávéskanál
fahéj |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
5 szem
borókabogyó |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 teáskanál
koriander |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
4 db
babérlevél |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
Az alapanyagokat keverjük össze és őröljük lisztfinomságúra. Zárható üvegben tároljuk. 3 hónapig eláll.
|