Ponty sörben pácolva (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Halak Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Karácsony, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Rakott, Sós, Meleg, Halak Hozzávalók 4 személyre:
Vajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük a zellerzöldet és a lereszelt sárga- és fehérrépát. Ráhelyezzük a besózott halfiléket, megszórjuk a karikára vágott lilahagymával, ráöntjük a sört, sózzuk, borsozzuk és alufóliával szorosan lefedve, előmelegített sütőben 20 percig pároljuk. A halszeleteket tálra tesszük, a zöldséges párolólevet ketchuppal összeturmixoljuk és a halra öntjük. Ajánlott köret főtt burgonya vagy párolt rizs. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||