Penne arrabiata csirkemellel (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Pucka A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Buli, Párolt, Sós, Csípős, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A felhevített olajon átsütjük a felkockázott bacont, rádobjuk a finomra vágott hagymát és a zöld, csípős paprikát. Összesütjük, majd a centisre metélt csirkemellet enyhe pirulásig kevergetjük rajta. Felöntjük a paradicsomlével, belekeverjük a kis kockára vágott, meghámozott paradicsomot. Ízesítjük a zúzott fokhagymával, sóval és borssal. Ha, puhára főtt, belekeverjük a csíkokra szelt bazsalikomot és az előírás szerint megfőzött tésztával összeforgatva, a reszelt sajttal meghintve, frissen tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||