| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 80 dkg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej brokkoli | 24 | 3.3 | 0.2 | 2.3 | 3 | 0 |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||