| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 szál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 kg
oldalas |
429 | 12 | 42 | 0.3 | 0 | 72 |
| 1.5 fej
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 5 dl ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
| 10 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 20 szem feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál Worcestershire mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||