| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kg marhafelsál | 243 | 17 | 19 | 0.6 | 0 | 83 |
| 25 dkg füstölt sonka | 203 | 15 | 15 | 0.3 | 0 | 95 |
| 35 dkg szárazbab | 314 | 21.9 | 1 | 54.1 | 24 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 doboz konzerv kukorica | 126 | 4.6 | 1.6 | 23.1 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||