Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Baconos-sajtos miniszendvics

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Kártyaparti , Teaparti, Buli, Szilveszter, Rakott, Főzés nélkül, Édes, Sós, Hideg, Húsfélék, Tésztafélék, Gyümölcsök
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
4 szelet kenyér 251 10 0.8 53.5 1.1 0
1 evőkanál Csípős tömlős sajtkrém 0 ? ? ? ? ?
1 evőkanál parmezán sajt 375 22.6 29.7 1.6 0 0
1 evőkanál narancslekvár 0 ? ? ? ? ?
4 szelet bacon 0 10 45 0 0 105
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A bacont serpenyőben ropogósra sütjük és falatnyira feldaraboljuk. A kenyérszeleteket pirítóban megsütjük, majd pogácsaszaggatóval köröket vágunk belőlük. Narancslekvárral megkenjük, bacont fektetünk a tetejére és a reszelt parmezánból, valamint a sajtkrémből formázott gombócokat tűzünk rá.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)