| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
| 10 dkg juhtúró | 283 | 18.2 | 21.1 | 3 | 0 | 12 |
| 10 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A kétféle túrót áttörjük a mustárral és a borssal, óvatosan sózzuk, mert a juhtúró és a bacon is sós. Összeforgatjuk az apróra vágott baconnal és lilahagymával. Tegyük hűtőbe két órára, hogy az ízek összeérjenek.