| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 egész tyúkmell | 137 | 19 | 6.5 | 0.4 | 0 | 0 | 
| 5 db				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 4 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 | 
| 1 fej karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 db				
		paradicsom  | 
					22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 1 db				
		paprika  | 
					20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 | 
| 10 db feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 csipet gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 | 
| 3 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 csipet sáfrány | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
			
			A zöldségeket megtisztítjuk, hasábokra vágjuk.