Sárgaborsó fasírt (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hústalan feltétek Cimkék: Hústalan feltétek, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Kártyaparti , Teaparti, Sült, Sós, Meleg, Hüvelyesek Hozzávalók 4 személyre:
A sárgaborsót és a barnarizst megfőzzük. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megsütjük, hozzákeverjük a sárgaborsós rizshez, fehérborssal, borsikafűvel, kakukkfűvel és majoránnával fűszerezzük. Formáljunk belőle lepénykéket, és kevés olajon, közepes tűzön mindkét oldalán jól süssük meg, hogy a közepe is átsüljön. Feltétnek ill. önmagában öntettel tökéletes. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||