Csirkemáj macskajajra (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Albi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Belsőségekből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Hirtelen sült, Párolt, Sós, Savanyú, Meleg, Húsfélék, Tejtermékek, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A félfőre metélt hagymát a zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott májat, majd fehéredésig sütjük. Hozzákeverjük a vékony csíkokra vágott uborkát és felöntjük a tejszínben jól elkevert mustárral. Sózzuk, borsozzuk és a tejszín enyhe sűrűsödéséig forraljuk. Főtt tésztával vagy párolt rizzsel kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||