Zöldbabos-paradicsomos sertésragu (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Edina A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétköznapi vacsora, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A finomra vágott hagymát az olajon megpároljuk, majd a csíkokra vágott sertéshúst átsütjük rajta. Közben fokhagymával, babérral, sóval és borssal ízesítjük. Hozzákeverjük a darabokra vágott zöldbabot és mindig, csak kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Az utolsó percekben hozzáforgatjuk a félbe vágott koktélparadicsomot. Petrezselyemzölddel megszórva, párolt rizzsel körítve tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||