Boros sertéstarja (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 50 perc A recept forrása: Atti A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Szabadban, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Tizórai gyerekeknek , Sült, Párolt, Bogrács, Sós, Meleg, Hideg, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A tarját csíkokra vágjuk. A vékony szeletekre vágott hagymával és fokhagymával, valamint a fűszerekkel és a borral elkeverjük. Egy éjszakát állni hagyjuk. A lecsöpögtetett fűszereket az zsiradékban átsütjük, majd a húst átpirítjuk rajta. A maradék páclével felöntve, esetleg kevés vizet hozzáadva, puhára pároljuk. Sült burgonyával vagy krokettel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||