Forró sajtos gombás stangli (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Hústalan feltétek Cimkék: Hústalan feltétek, Reggeli, Uzsonna, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Böjt, Töltött, Csőben sült, Sós, Meleg, Gombafélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A kifliket hosszában kettévágjuk, belsejüket kiszedjük. A gombát és a hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és az olajon megpároljuk. Megszórjuk a pirospaprikával, majd fél dl vízzel felöntjük és puhára főzzük. Belekeverjük a tejfölt és a fűszereket, majd ráütjük a tojást és sűrűsödésig kevergetjük. Hagyjuk kihűlni, majd töltsük meg a kifliket és helyezzük rá a kiflik másik felét nyomjuk össze a feleket és tegyük kivajazott tepsibe. Szórjuk meg a reszelt sajttal. Forró sütőben kb. 10 percig süssük. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||