Kesudiós csirke egyszerűen (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Adri A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Koleszban főztük, Buli, Hirtelen sült, Wok, Sós, Savanyú, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A felkockázott csirkemellet keverjük el egy evőkanál olajjal, a zúzott fokhagymával, az ecettel és a pirospaprikával. Hagyjuk pihenni 20 percig. Közben egy evőkanál olajon pirítsuk át a felvágott hagymát és répát. Végül keverjük hozzá a kis kockára szelt paprikát. Tegyük félre, majd a félretett olajon süssük meg a csirkét. Borítsuk hozzá a zöldségeket, öntsük rá a hoisin szószt, majd forraljuk össze. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A legvégén keverjük bele a kesudiót és párolt rizzsel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||