Zöldséges-fehérboros karaj (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Ditke A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Sertésből Cimkék: Húsételek, Főétel, Hétvégi ebéd, Hétköznapi vacsora, Csőben sült, Párolt, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A kivert karajt sóval, borssal és fátyolnyi liszttel meghintjük. Az olajban kissé elősütjük. A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. A sütőzsiradékot tepsibe öntjük és a zöldségeket beleszórjuk. Ezeket is sózzuk, borsozzuk. Ráterítjük a hússzeleteket és a bort aláöntjük, majd fóliával szorosan lefedjük. 180 fokra előmelegített sütőben fél órát pároljuk, majd a fóliát levéve még tíz percig pirítjuk. Nagyétkűek párolt rizzsel fogyasszák. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||