Csípős, fokhagymás spagetti (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Főtt tészták Cimkék: Előételek, Tészták, Főétel, Főétel előtt, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Macskajajra, Böjt, Főtt, Párolt, Sós, Csípős, Meleg, Zöldség, Tésztafélék, Hajón is elkészíthető, Koleszban főztük Hozzávalók 4 személyre:
A felforrósított olajon, az erősségétől függően, kimagozott és nagyon apróra vágott pepperónit és a reszelt fokhagymát pároljuk meg. A spagettit, bő vízben előírás szerint, al dente-re főzzük meg. Lecsepegtetés után azonnal forgassuk a fokhagymás olajba és keverjük össze. Előmelegített tányérra, frissen reszelt parmezánnal meghintve tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||