| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 40 dkg cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
| 40 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 60 dkg báránylapocka | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 db húsleveskocka (marha) | 170 | 17.3 | 4 | 16.1 | 0 | 0 |
| 3 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||