| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál sűrített paradicsom | 110 | 5 | 1 | 20 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál erőspaprika-krém | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 kávéskanál édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál melasz | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 5 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 80 dkg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
| 1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||