| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg disznósajt | 460 | 19.8 | 41.9 | 0.3 | 0 | 150 |
| 3 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál tökmagolaj | 884 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A lilahagymákat vékony félkarikára vágjuk és megsózva félretesszük, egy órát állni hagyjuk.