| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 20 dkg vöröslencse | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 30 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 8 adag
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 adag olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 2 teáskanál római kömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál kurkuma | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 liter csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||