| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 3 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 2 maréknyi saláta mix | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db magos bagett | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 2 szál grillkolbász | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A zsiradékban megsütjük a grillkolbászt, a zsiradékot a továbbiakban másra használjuk fel. A kolbászt hosszában félbe vágjuk. A baguettet keresztben és hosszában félbe vágjuk, majd vaslapon megpirítjuk. Mindkét pirított oldalt mustárral megkenjük. A kolbászt rádobjuk, majd a salátával és a baguett felső részével borítva tálaljuk.