| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 20 dkg
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 20 dkg kukorica | 127 | 4.7 | 1.6 | 23.6 | 5.7 | 0 |
| 20 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 csapott mokkáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csipet rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csapott mokkáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csapott mokkáskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||