| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 80 dkg				
		burgonya  | 
					94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||