Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Házi vegyes vágott

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 50 perc
Munkaidő: 40 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Főzni tanítunk
Helye a tartalomjegyzékben:  Házi befőzés 
Cimkék: Főétel mellé, Házi befőzés, Hideg téli napokra, Szilveszter, Farsang, Hétvégi ebéd, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Édes, Sós, Savanyú, Csípős, Hideg, Zöldség, Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Buli
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 kávéskanál borkén 0 0 0 0 0 0
1 kávéskanál nátrium-benzoát 0 0 0 0 0 0
3 dl ecet (20%-os) ? ? ? ? ? ?
80 dkg cukor 402 0 0 99.9 0 0
8 dkg konyhasó 0 0 0 0 0 0
50 dkg sárgarépa  40 1.2 0.2 8.1 3.4 0
1 kg paprika  20 1.2 0.3 3 0.9 0
1 kg vöröshagyma  40 1.2 0.1 8.3 3.1 0
2 kg fehérkáposzta 65 1.1 0.2 14.7 2.7 0
2 kg uborka  12 1 0.1 1.7 0.9 0
1 evőkanál feketebors 0 0 0 0 0 0
6 levél babérlevél 0 0 0 0 0 0
6 db chili paprika 0 ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)