| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 50 dkg tenger gyümölcsei | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 40 dkg spagetti | 350 | 12 | 1.5 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||