| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 80 dkg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 | 
| 4 db				
		paradicsom   | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 2 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 evőkanál mandulalapocska | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 maréknyi mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||