Spenótos lepény (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Szilvi A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Zöldséges ételek Cimkék: Előételek, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Böjt, Csőben sült, Sós, Meleg, Tojás, Zöldség, Tejtermékek, Kímélő, Hústalan feltétek Hozzávalók 4 személyre:
5 egész tojást felverek, sózom, borsozom. Belekeverek 2 fej apróra vágott vöröshagymát, 6-8 gerezd összezúzott fokhagymát, egy kisdoboz tejfölt. Végül hozzáadok 1 csomag kiolvasztott, "kicsavart" fagyasztott parajt és 10 dkg reszelt sajtot. Kivajazott tepsibe öntöm. Tetejére tejfölt kenek és füstölt sajtot szórok. Ezek után előmelegített sütőben aranybarnára sütöm. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||