| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 15 dkg lencse | 335 | 26 | 1.9 | 53 | 10.6 | 0 | 
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 db				
		alma  | 
					35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 1 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 teáskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db				
		citrom  | 
					31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 | 
| 4 evőkanál tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||