| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint ételízesítő | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 evőkanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 10 dkg pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 5 kg				
		burgonya   | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| 3 db				
		zöldpaprika   | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 | 
| 3 db				
		paradicsom   | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 8 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 70 dkg				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 20 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 | 
| 1 kg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 | 
| 1 kg				
		lapocka (sertés)   | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 | 
| 1 kg lábszár (marha) | 249 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
 A húst összevágjuk 2 cm-es kockákra (a tarját helyettesíthetjük oldalassal, hogy csontos húst is tegyünk bele, a csont íze-zamata miatt!).
			
			A húst összevágjuk 2 cm-es kockákra (a tarját helyettesíthetjük oldalassal, hogy csontos húst is tegyünk bele, a csont íze-zamata miatt!).