| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 evőkanál száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 | 
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||