Az ananászt megtisztítjuk és ujjnyi karikára vágjuk. kivételesen a torszáját nem távolítjuk el, majd a tányéron hagyjuk. A chilis olajjal bekenjük, fél órát állni hagyjuk, majd megszórjuk a barnacukorral és a sóval, azonnal a ... tovább
A kókusztejbe keverjük bele a darabokra vágott chilit, hagymát, és fokhagymát, tegyük hozzá a megőrölt fűszermagokat és a többi ízesítőt, a bazsalikom, a citromfű és limelevél kivételével, majd botmixerrel zúzzuk össze. A ... tovább
Az öntet hozzávalóit összekeverjük, majd belereszeljük az almát, hozzáadjuk, a kis darabokra vágott, ananászt, a reszelt sajtot és a vékony csíkokra vágott sonkát. Tálalás előtt, belekeverjük, a laskára metélt ... tovább
A csirkemellet kicsontozzuk, majd lapjában bevágjuk és nagyobb szeletté verjük, két fólia között. A kockára vágott ananászt és a sajtot összekeverjük és a csirkemellszeletekbe töltjük. Roláddá tekerjük és a bacon szeletekbe ... tovább
Készítsük el az öntetet. A kefírbe keverjük bele a sajtot, adjunk hozzá sót, borsot és cayenni borsot. Citromlé és az ananász lé egy részének hozzáadásával ízesítsünk a szánk szerint. Finomra vágjuk a hagymát, kockára az ... tovább
A zúzott fokhagymából, a curryporból és a mustárból fűszerpasztát készítünk. A kissé kivert, a szélein bevagdosott hússzeleteket ezzel bedörzsöljük. A szalonna felét vékony szeletekre vágjuk, a másik rész apró kockára. Az ... tovább
A gyufányi csíkokra vágott zöldségeket, gyümölcsöket az olajban átpároljuk, majd a többi hozzávalóval összeforraljuk. Mártássá főzzük és félretesszük.
A harcsát szeletekre vágjuk, majd sóval, borssal meghintjük és lisztbe ... tovább