| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| igény szerint saláta | 16 | 1.4 | 0.3 | 2 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 2 teáskanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 4 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| 4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 4 db magos buci | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||