| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 20 dkg olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 | 
| 20 dkg szalámi | 532 | 25.1 | 46.1 | 0.3 | 0 | 150 | 
| 20 dkg Pecorino Romano | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||