| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 5 db				
		paradicsom   | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 4 szál angol zeller | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 | 
| 3 szál				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 1 db gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 | 
| 1 késhegynyi bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 | 
| 2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||