Epres-ricottás lepény (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 0 perc A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Édességek Cimkék: Édességek, Desszert, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Édes, Hideg, Hajón is elkészíthető, Reform konyha, Tojás, Tésztafélék, Tejtermékek, Gyümölcsök, Gabonafélék Hozzávalók 4 személyre:
A cukrokkal elkeverjük a tojásokat. A liszttel összeforgatjuk a sót és a sütőport. Végül egyneműsítjük és tortaformába nyomkodjuk. 160 fokon 20 percig sütjük. A feldarabolt epreket, a balzsamecettel és a balzsam felével összeforgatjuk. Végül a tésztára terítjük. Beborítjuk a túrós halommal, majd olvasztott csokoládéval kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||