Hurkás-szőlős melegszendvics (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Slambuc A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Tészták, Főétel előtt, Előételek, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Tejtermékek, Gyümölcsök Hozzávalók 4 személyre:
A kenyérszeleteket megkenjük vajjal, majd ráterítjük a lebőrözött, felszeletelt véreshurkát. Sózzuk, borsozzuk és rányomjuk a krémsajtot. A tetejére rakjuk a szőlőszemeket. Grillezős sütőben, a sajt pirulásáig sütjük. Isteni bor vagy sörkorcsolya. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||