Korhelyleves maradék húslevesből (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 1 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Levesek, Főétel előtt, Reggeli, Buli, Szilveszter, Főtt, Sós, Csípős, Savanyú, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Tejtermékek, Gabonafélék, Macskajajra, Farsang Hozzávalók 4 személyre:
A kis kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük. megpároljuk rajta a finomra vágott hagymát és a kissé rövidebb szálakra vágott káposztát. Belekeverjük a fűszereket és felöntve a leves levével, puhára főzzük. Hozzákeverjük a húslevesből kivett, apró kockára vágott zöldségeket és húst. Behabarjuk, a liszttel simára kevert tejföllel és összeforraljuk. Friss kenyérrel és citromgerezdekkel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||