Paraszt hot dog (Hajókonyha recept)
 
Elkészítési idő: 20 perc
Munkaidő: 20 perc
A recept forrása: Geri
A recept nehézségi foka: 2
Helye a tartalomjegyzékben:   Szendvicsek 
Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Főétel előtt, Desszert, Uzsonna, Hétköznapi vacsora, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Tizórai gyerekeknek , Buli, Farsang, Szilveszter, Töltött, Hirtelen sült, Sós, Hideg, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető

Hozzávalók 4 személyre:

kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
3 evőkanál zsír 898 0.1 99.7 0 0 100
2 maréknyi saláta mix 0 ? ? ? ? ?
2 db magos bagett 0 ? ? ? ? ?
1 evőkanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
2 szál grillkolbász 0 ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A zsiradékban megsütjük a grillkolbászt, a zsiradékot a továbbiakban másra használjuk fel. A kolbászt hosszában félbe vágjuk. A baguettet keresztben és hosszában félbe vágjuk, majd vaslapon megpirítjuk. Mindkét pirított oldalt mustárral megkenjük. A kolbászt rádobjuk, majd a salátával és a baguett felső részével borítva tálaljuk.