Réteslapos mascarponés kosárka (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: Engabi A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Sütőben sült tészták Cimkék: Előételek, Tészták, Reggeli, Főétel előtt, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Tizórai gyerekeknek , Buli, Bálint nap, Csőben sült, Töltött, Sós, Tojás, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A finomra vágott vöröshagymát, a darabolt sonkát, a reszelt sajtot, a mascarponét, a tojásokat és a tejfölt elkeverjük, közben sóval, borssal ízesítjük. Az olajjal kikent muffin formát kockára vágott réteslappal kibéleljük. A kosarakba merjük a sajtos masszát, majd 200 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük. Langyosan bor vagy sörkorcsolyaként tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||