Pulykamáj hagymás bundában (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Niki A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Belsőségekből Cimkék: Húsételek, Főétel, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Buli, Bundázott , Sült, Olajsütő, Sós, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
A habosra felvert tojást összekeverem a tejjel és annyi liszttel, hogy palacsintatésztaszerű masszát kapjak. Sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítem, végül belekeverem a lereszelt vöröshagymát. A májakat először lisztbe mártom, azután a palacsintatésztában megforgatom, és bő, forró olajban pirosra sütöm. a megmaradt hagymás tésztamasszából apró palacsintákat sütök. A sózott tejfölbe keverem az apróra vágott metélőhagymát. A májszeleteket a palacsintákkal és a metélőhagymás öntettel tálalom. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||