Frankfurti saláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 20 perc A recept forrása: Gixer A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Sörözés, borozás, Uzsonna, Főétel előtt, Reggeli, Buli, Farsang, Szilveszter, Főtt, Sós, Hideg, Húsfélék, Gyümölcsök, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A burgonyát héjában megfőzzük, ha kihűlt kis kockára vágjuk. A virslit megfőzzük és vékony karikára vágjuk. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, belereszeljük a hagymát, majd a fűszerekkel ízesítjük. A meghámozott almát szintén kockára vágjuk és a virslivel, meg a burgonyával az öntetbe forgatjuk. Néhány órát hagyjuk hűtőben, hogy az ízek összeérjenek. Pirított barnakenyérrel tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||